ahnytt-h16

 

STYRET

Mildrid Nygård, leder – milnygaa@gmail.com – tlf. 47 07 89 30

Marit Herrem, sekretær – marit@herrem.no – tlf. 95 26 38 13.

Svein Eirik Fauskevåg, garasjelagskontakt – s.e.fauskevaag@gmail.com – tlf. 95 77 24 23.

Ketil Rudjord, styrerepr. teknisk utvalg og dugnadskontakt – ketilr@hotmail.com – tlf. 92 07 30 70.

Elin Drange, lekeplassen – elindrange@gmail.com – tlf. 99 10 23 25.

 

Styret ønsker en tett dialog med huseierne gjennom hele året. Ta gjerne kontakt med en av oss hvis det er saker du ønsker å drøfte, eller stoff til AH-nytt og hjemmesiden.

 

Hjertelig velkommen til alle nye huseiere! Vi håper dere vil trives her på Steindal.

 

Atriumbyen Huseierforening har en hjemmeside, ta gjerne en titt på www.Atriumbyen.no. I den anledning ønsker styret e-postadressen til alle som har noe sånt, meld inn til elindrange@gmail.com.

All viktig informasjon vil selvsagt også gå ut som brev til hver enkelt.

 

VELKOMMEN TIL DUGNAD ONSDAG 19.10 FRA KL. 17.00!

 

Dette er enda litt senere enn i fjor med håp om at det blir noe løv å rake bort… Som vanlig rydder vi alle fellesarealene og holder på utover ettermiddagen til vi er ferdige. Det blir lagt ut en avkryssingsliste i fellesgarasjen slik at vi får en oversikt over deltagelsen. Selvsagt serveres det kaffe og vafler når vi er ferdige. Benytt anledningen til en hyggelig prat med naboen og ta godt imot alle nye!

 

CONTAINERE

Bilene MÅ fjernes fra gata disse dagene så Retura kommer fram!

3 containere for hageavfall settes ut om morgenen onsdag 19.10 og hentes torsdag 20.10. Hageavfall er greiner, kvister, løv og gress. Greinene skal ikke være over 15 cm i diameter. Plastsekker skal ikke legges i containerne.

2 containere for restavfall kommer torsdag 20.10 og hentes fredag 21.10. Disse er beregnet på mindre avfall, altså ikke avfall etter større bygningsmessig rehabilitering, felling av trær på egen eiendom mm. Når containeren er full må det ikke settes avfall ved siden av. Dette blir ikke fjernet av renholdsverket.

 

ARBEIDSFORDELING

For å dekke hele fellesområdet har styret også denne gang fordelt beboerne på følgende måte:

Hus nr. 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25, 27, 29, 35 og 37 tar området på og rundt ballplassen, området nedenfor nr. 5 og området på baksiden av nr. 1, 7, 15 og 23.

Hus nr. 31, 33, 39, 41, 43, 45, 47, 49, 51, 53, 55, 57, 59, 61, 63, 65, 67 og 69 tar området mot Steindalsveien og Hans Baucks vei og området på baksiden av nr. 31, 39, 47, 55 og 63.

Hus nr. 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26 og 28 tar området mellom Bjarne Ness’ vei og Chr. Eggens vei, samt på baksiden av nr. 10, 16, 22, 28 og 34.

Hus nr. 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56 og 58 tar området på og rundt lekeplassen, friområdet ovenfor garasje 7 og på baksiden av nr. 40, 46, 52 og 58.

Fordelingen er veiledende og det er viktig at alle hjelper til slik at alle områdene blir dekket

 

HAGEPLAN

Asalene har greid seg fint etter beskjæringen i vår. Neste runde blir oppstamming og beskjæring av de nye rognetrærne i øvre del av gata. Disse trærne ser også ut til å trives godt.

 

TØMMEPLAN

Private dunker for restavfall tømmes annenhver tirsdag i uke 16 – 18 – 20 osv.

Papir tømmes annenhver uke 10 – 12 – 14 – 16 osv.

Plast tømmes hver fjerde uke 12 – 16 – 20 – 24 osv.

Høstmørket gir kanskje inspirasjon til litt rydding i skap, kott og loft? Alt trenger ikke kastes, f.eks Fretex tar gjerne imot det du ikke har bruk for så sant dette er rent/i god stand.

 

KLOAKKRØRENE

Etter reparasjonen av rørene i den ene gågata i vår holder styret nå på med innhenting av pristilbud fra flere firmaer. Oppdraget er kamerakontroll og spyling av hele nettet for å undersøke tilstanden. Planen videre er å fore rørene der dette lar seg gjøre med en slags «strømpe» slik at innsiden blir jevn og uten hindringer. Der det er mulig med en slik oppgradering blir rørene ansett som nye slik at forsikringen igjen dekker evt. skader.

 

OLJETANK

Har du fremdeles en slik lekkerbisken nedgravd på din tomt? Vi minner om at det blir forbudt med olje som varmekilde fra 01.01.2020. Lenge til ennå, men vips så flyr tiden.. Du kan enten få tømt den og plombere den med et slags skum, eller grave den opp for godt. Begge deler er ganske smertefritt og gjort i løpet av en dag. Styret har tips om godkjent firma som tar seg av slikt.

 

KONTINGENTEN

Detektivarbeidet fortsetter: Hvem har betalt denne giroen, mon tro?? Det er viktig at du skriver noe i meldingsfeltet på giroen, husnummeret er godt nok. MEN DET ER SUPERVIKTIG AT DU GJØR DET! Mye tid blir spart for den som registrerer innbetalingene. Giro for innbetaling av årskontingent (2) og kabel TV kommer i slutten av november.

 

LEKEPLASSEN

Det er hyggelig å se at det kommer noen smårollinger tilbake til Atriumbyen! Lekeplassen er forhåpentligvis et fint sted å være. Bord/benk trenger utskifting, vi satser på det til våren. Gode ideer til andre forbedringer kan sendes til elindrange@gmail.com, , eller kom innom i nr. 29.

 

POSTEN

Mange synes det virker unødvendig at postbilen kjører helt inntil postkassene og i aktuelle gågater. Styret har vært i kontakt med posten ang. dette og kjøringen begrunnes med tidsbesparing. Ellers har gresset ved postkassene greid seg utrolig bra, så slipper vi utgifter med utbedring dette.

 

……OG SNART KOMMER SIDENSVANSENE TILBAKE. NYT HØSTEN!

 

ahnytt-h16-sidensvans

1 kommentar

  1. Hei alle sammen. Noen av dere har fått telefon fra meg i forbindelse med råte i østveggen. Jeg forstår det slik at dere med kjeller har unngått dette problemet?. Dersom det er noen med kjeller som hadde dette problemet før de gravde ut, er jeg takknemlig om de ringer meg. Se tlf.nr. De øvrige husene har vel hatt det mer eller mindre, og at det er oppdaget ved renovering av bad og/eller kjøkken. Vi har nå fått utbedret dette slik at det ikke skal bli mer kondens i krypkjelleren hos oss. Dersom noen ønsker å få informasjon om hvordan vi gjorde det, så ta kontakt. Videre forstår jeg det slik at denne råteproblematikken er godt kjent i hele området. Dersom noen har ytterligere informasjon til meg/oss, er jeg takknemlig om du tar kontakt. MVH Ingrid Sivertsen i nr. 40, tlf 90177481 eller Rolf 92668712

You must be logged in to leave a reply.